Sobre Giroval

Qui Som

GiroVal és un portal web de compra en grup creat per un equip de professionals gironins de la comunicació i les noves tecnologies.

Coneixem Girona i les seves comarques, la seva gent i el territori i, per això, tenim la confiança dels establiments gironins per oferir-te els millors serveis al millor preu.

Descomptes 100% gironins

Junts treballen diàriament per buscar grans descomptes en serveis gironins i aconseguir que tu i els teus pugueu gaudir molt més per molt menys. A GiroVal trobaràs tot el que puguis imaginar a baix cost: oci, lleure, benestar, bellesa, restaurants, allotjaments, formació, espectacles... Serveis de qualitat amb segell 100% gironí i ben a prop d’on siguis!

Junts, millors descomptes!

Per l’equip de GiroVal el principal objectiu és aconseguir que formem un gran família d’amics i amigues perquè junts i units podrem aconseguir més i millors descomptes. Nosaltres t’ho posem fàcil! T’ajudem a seguir gaudint del teu temps lliure amb els millors serveis i et busquem propostes molt diverses perquè el preu no et faci renunciar a res.

Ajuda’ns a ser més

Per a GiroVal la qualitat dels serveis que t’oferim és una prioritat. Si ja has confiat en nosaltres i has gaudit de les nostres propostes, ajuda’ns a explicar-ho. Convida als teus amics a subscriure’s a GiroVal i podreu compartir els millors descomptes de les comarques gironines.

 

Més serem, més riurem!!!