Selecciona la teva opció

26% High Tech 5 tecnologias: Vacunterapia, Ultrasons Focalitzats, Cavitació Ultrasònica, Radiofreqüència Monopolar i Radiofreqüència Bipolar. Amb drenatge limfàtic inclòs

  • Cyclone: 5 tecnologies per un cos 10!--

     

89€

Valor 120 €
Dte. 26%
Preu final 89 €
S'ha exhaurit

2016-10-05
01:33:00

 

En la nostra batalla contra la cel·lulitis hem provat pràcticament de tot. Cavitació, ultrasò, LPG, radiofreqüència... Et sonen tots aquests noms, veritat? I si et diguéssim que existeix un tractament que reuneix 5 d'aquestes tecnologies en un mateix equip? Doncs així és. Es diu Cyclone i està preparat per deixar-nos a la fi un cos 10 

Detalls del GiroVal

Condicions

El val inclou 1 Sessió High Tech 5 tecnologias: Vacunterapia+Ultrasons Focalitzats+Cavitació Ultrasònica+Radiofreqüència Monopolar i Radiofreqüència Bipolar. Amb drenatge limfàtic inclòs.

  • Màxim 10 vals per persona i regala un màxim de 10 per persona.
  • Imprescindible portar el val imprès (t'arrivarà per mail quan hagis fet la compra online)
  • L' horari es de 10:00 a 21:00 de dilluns a divendres i dissabtes de 10:00 a 14:00 
  • Reserva cita prèvia després de la compra del val. 
  • Telèfon: 972.427.286.i fes saber que disposes d' un giroval
  • Caducitat del val: 14 de Novembre del 2016.

Destaquem

Cyclone: Plataforma multi aplicativa que consta de diversos sistemes totalment diferenciats, que es complementen entre si per permetre dispensar una sessió de tractament corporal completa i eficaç.
 
Tecnologies que el componen:
CRS: Cyclone Rotative System: Vacumteràpia i Radiofreqüència Bipolar
 
El sistema de rotació Cyclone, tecnologia que compta en un sol manípul amb dues diferents tecnologies com són la vacumteràpia que incorpora el sistema rotatori com a novetat i la radiofreqüència bipolar (RF) Aquestes tres diferents accions simultànies ocasionen i aconsegueixen :
Desfibràsseu, Liporeducció, Drenatge limfàtic, Reafirmació Cutània
 
HIFU: HIGH INTENSITY FOCUS Ultrasound
Els ultrasons focalitzats d’alta intensitat emeten ones d’ultrasons focalitzades directes i específicament dirigides als teixits adjacents i aconsegueixen: Desfan qualsevol tipus de lipodistròfia subcutània i suprmuscular
 
US CAVITACIONALES + Radiofreqüència Monopolar: Són ultrasons cavitacionals i simultàniament també s’emet radiofreqüència monopolar per aconseguir.
 
Us cavitacionales Cavitació: Formació i implusió de microbombolles, alliberant un impacte de enèrgic que ajuda a trencar els adipòcits.
Radiofreqüència Monopolar: S’emet simultàniament ones de radiofreqüència monopolar per aconseguir augmentar la qualitat de la cavitació i reduir el temps de la durada del tractament
 
Sistema de vídeo: Cyclone està dotat amb un sistema de vídeo -seguiment (tracking system)
d’alta definició que localitza els punts d’impacte focal dels utrasons focalitzats d’alta freqüència facilitant així la localització del tratamient inclos amb el moviment del pacient assegurant uniformitat en el resultat.

El descompte està disponible a 1 ubicacions

Comentaris