Selecciona la teva opció

46% Extensió de pestanyes a Institut Galdana

  • Aconsegueix una mirada de cine i oblida't del rímel!--

     

35€

Valor 65 €
Dte. 46%
Preu final 35 €
S'ha exhaurit

2016-10-21
13:59:00

 

L'extensió de pestanyes és una tècnica laboriosa però molt efectiva en la qual cada pèl postís es pega en cadascuna de les pestanyes del client, d'una a una. Aconseguiràs unes pestanyes reals, espesses i tremendament elegants. A més són súper còmodes i resistents, ja que pots vestir-te, rentar-te la cara, nedar etc. sense que s'alterin gens ni mica. L'única cosa que hauràs de tenir en compte per al seu manteniment és usar desmaquillants sense olis .

Detalls del GiroVal

Condicions

Que entra amb el meu Giroval?

1 Servei d' extensió de pestanyes
Duradan aproximadament 3 setmanes

Com utilitzo el meu Giroval?

Concertar cita trucant per telèfon al 972 20 83 02 i agafar hora quan hagis rebut el GiroVal al teu correu electrònic (imprescindible fer saber que disposes d' un Giroval)
Màxim 1 val per persona i regala tants com vulguis.

Quan puc utilitzar el meu Giroval?
L' horar del centre de dilluns a divendres de 09:30 a 20:00
Reserva cita prèvia després de la compra del val.
Telèfon: 972 20 83 02 i fes saber que disposes d' un giroval

Caducitat del val: 5 de Diciembre del 2016.

 

 

Destaquem

Instituts Galdana tenen més de 25 anys d'experiència en l'àmbit estètic i t'atendrà un equip de professionals que reben formació continuada per estar a dia de les últimes novetat del sector i oferir als seus clients els millors tractaments, així com els productes de les més prestigioses firmes de cosmètica professional.

Un centre on no et prometen miracles, però t'asseguren els millors resultats perquè puguis modelar la teva silueta amb un tractament reductor específic adequat a les teves necessitats. El pack inclou 10 sessions anticel·lulítiques que combinen el massatge drenant i la pressoteràpia. Amb aquestes tècniques veuràs com redueixes centímetres i volum i, alhora, podràs eliminar cel·lulitis. I tot el procés evaluat per les esteticistes d'Instituts Galdana que analitzaran la teva evolució per potenciar l'acció del tractament.

 

INSTITUTS GALDANA

C. Marquès Caldes de Montbui,  29

17003 GIRONA

Tel.  972 20 83 02

www.galdana.net

El descompte està disponible a 1 ubicacions

Comentaris