Selecciona la teva opció

45% Bonus Pack: 5 sessions de presso + 5 de plataforma vibratoria + 1 Tey sistem de regal per 99€

  • Evita la retenció de líquids amb els millors descomptes!--

   

99€

Valor 180 €
Dte. 45%
Preu final 99 €
S'ha exhaurit

2016-11-30
13:58:00

 

Presoteràpia

És un tractament mèdic-estètic on s'utilitza la pressió de l'aire realitzant un drenatge linfàtic. Esta pensat per evitar edemes, ajudar al sistema circulatori i per evitar la cel·lulítis contribuint a l'eliminació de líquids. Aquesta presoteràtia seqüencia realitza una pressió positiva a l'organisme.

Plataforma vibratòria XVELL

Aquesta plataforma oscil·lant i vibratòria proporciona salut, belleça i benestar potenciant la musculatura i activant el metabolisme osi, postural i estètic. Molt recomenat per persones amb poc temps per anar al gimnàs.


TEY System

Termoestimulació integral. Equip d'ones infrarojos i corrents variables per el tractament d'estimulació muscular i la calor profunda fa que les cel·lules greixoses és licuin afavorint l'eliminació del drenatge. Aquests beneficis estan probats mèdicament per el Dr. Juan Ramon Zaragoza. El tractament és integral, braços, cuixes i glutis.

Detalls del GiroVal

Condicions

Qué entra amb el meu GiroVal?

Amb aquest val de 99€ entran: 5 sessions de pressoterapia + 5 sessions de plataforma vibratoria + 1 sessió de  Tey sistem de regal.

Imprescindible agafar cita prèvia i fer saber que disposes d' un Giroval

 

Quan puc utilitzar el meu GiroVal?

Pots utilitzar el teu GiroVal fins el 14 de Gener del 2017

 

Quants GiroVals puc comprar?

Compra i regala tots els que vulguis!

 

Com gestiono la meva reserva?

Imprescindible demanar hora al 972 20 83 02, quan hagis rebut el GiroVal al teu correu electrònic

Fes saber, en el moment de demanar hora, que diposes d’un GiroVal

Imprimeix el teu GiroVal i presenta'l abans de començar la 1ª sessió

Destaquem

Instituts Galdana tenen més de 25 anys d'experiència en l'àmbit estètic i t'atendrà un equip de professionals que reben formació continuada per estar a dia de les últimes novetat del sector i oferir als seus clients els millors tractaments, així com els productes de les més prestigioses firmes de cosmètica professional.

Si després del Nadal vols eliminar algun quilet de més i reduir algun centímetre aquest és el teu tractament ideal. Un programa amb seguiment dels professionals de l’Institut Galdana de 20 sessions de plataforma vibratòria XWell. Un mètode basat en sessions de vibracions dirigides per un entrenador personal virtual, que t'ajudaran a posar a línia la teva figura reduint volum, eliminant líquids, millorant la circulació i tonificant.

 

INSTITUT GALDANA

C. Marquès Caldes de Montbui,  29

17003 GIRONA

El descompte està disponible a 1 ubicacions

Comentaris