Selecciona la teva opció

34% Monitor Asus VP228DE 21.5

  • Tecnologia antiparpadeix. Ha arribat el moment de deixar enrrere la fatiga ocular!--

     

99.73€

Valor 151.98 €
Dte. 34%
Preu final 99.73 €
S'ha exhaurit

2016-12-31
13:26:00

 

El monitor VP228DE Full HD de 21,5" de Asus ofereix una relació de contrast 100 000 000:1 i compta amb les tecnologies d'optimització de color i imatge SplendidPlus i VividPixel. A nivell de disseny, aquest monitor incorpora un perfil fi i una sòlida peanya que no compromet el seu estil.

Detalls del GiroVal

Condicions

Compra i regala tants vals com vulguis!

El producte t´arriba per missatgería en un plaç de 24/48 hores en díes laborals. 

En el preu està no està inclòs l´enviament al teu domicili i és de 5€

Oferta valida fins esgotar existències

Destaquem

ASUS Smart Contrast Ràtio 100 000 000:1. Millora el contrast de la pantalla ajustant la retroiluminación del panell i assegurant els negres més purs i els blancs més brillants.

Tecnologia GamePlus exclusiva. GamePlus activa les funcions OSD punt de mira i temporitzador. Inclou quatre punts de mira que s'ajusten a diferents escenaris de joc i el temporitzador resulta molt útil per a jocs d'estratègia en temps real. Aquestes eines permeten practicar i millorar les habilitats dels gamers.

Tecnologies SplendidPlus exclusives de ASUS. Hem tornat a pujar el llistó amb la incorporació de tecnologies exclusives destinades a oferir-te una experiència visual incomparable. El VP228D'incorpora la nova tecnologia SplendidPlus™, que optimitza els vídeos i les imatges potenciant la lluentor del color, el contrast i la nitidesa. SplendidPlus™ incorpora dues maneres noves, Lectura i Sala fosca, a més de les maneres Paisatge, Estàndard, Cinema, sRGB i Visió nocturna. Les tecnologies de llum blava reduïda i antiparpadeo també redueixen la fatiga ocular durant sessions perllongades.

Tecnologia VividPixel. La tecnologia VividPixel de ASUS millora la qualitat de la imatge optimitzant els contorns i reduint les línies de soroll.

Monitor amb llum blava reduïda. El filtre de llum blava amb certificació TÜV Rheinland et protegeix contra la llum blava perjudicial. Incorpora un botó dedicat amb 4 nivells de filtre. Aquest monitor s'ha sotmès a les proves de rendiment més exigents i compta amb la certificació antiparpadeo i llum blava reduïda dels laboratoris TÜV Rheinland, proveïdor global de certificacions tècniques i de servei.

Tecnologia antiparpadeix. Va arribar el moment de deixar enrere la fatiga ocular. Aquest monitor incorpora la tecnologia antiparpadeix de ASUS amb certificació TÜV Rheinland, que et proporciona una experiència més còmoda reduint la fatiga visual i altres efectes adversos relacionats amb les llargues sessions davant de l'ordinador.

Comentaris