Selecciona la teva opció

55% Tractament de Keratina per aquestes festes

  • Prova el nou tractament de queratina natural de llarga durada de KERAPRO a easy Cut!--

     

49.9€

Valor 110 €
Dte. 55%
Preu final 49.9 €
S'ha exhaurit

2017-01-31
09:20:00

 
El cabell conté queratina natural i serveix per protegir l'interior de l'estructura del cabell que afecta la lluentor i el color del cabell així com la seva salut, a causa de les condicions mediambientals i les agressions solars perdem aquesta queratina.
KERAPRO conté queratina, que és una proteïna amb estructura fibrosa. La queratina té tres dimensions en forma d'hèlice i es forma a causa del hidrogen que manté unides els aminoàcids de la proteÏna.
El tractament KERAPRO està formulat 100% natural, sense FORMOL i sense ALDEHIDS, per tant no té cap risc per la salut. És basa amb la carbó tecnologia i utilitza l'acció de la carbocisteïna, oxoàcids i proteïnes àcides biocompatibles amb la fibra capil·lar.  
Els resultats són immediats: més hidratació, sense frizz, antiencrespament, reducció de volum i allisat natural amb una duració de 3 a 6 mesos!
KERAPRO aconsegueix que la queratina del teu cabell recuperi l'estructural original i obtinguis un allisat natural que enriqueixi el teu cabell amb un aspecte més brillant, suau i llis.

Detalls del GiroVal

Condicions

Que entra amb el meu Giroval?

Un tractament de queratina de la marca professional KERAPRO.
Rentat+Assecat+Acabats de tocador: sèrums, laques o productes de styling.

Duració del tractament: 2 hores aproximadament.

Com utilitzo el meu Giroval?

Concertar cita trucant per telèfon al 972.410.737 quan hagis rebut el GiroVal al teu correu electrònic (imprescindible fer saber que disposes d' un Giroval)

Horari de l'establiment: de dilluns a divendres de 10 a 20 h i dissabtes de 9 a 19 hores.

Quan puc utilitzar el meu Giroval?

Pots validar el teu Giroval fins el  15/03/2017

Compra tants com vulguis per tu i per regalar

Vàlid únicament a la franquícia easy Cut de Girona.
 

Destaquem

Easy Cut, és lider en el sector de les perruqueries per tota Espanya. En la franquícia de Girona, podreu trobar les mans de grans professionals amb les últimes tècniques de tall i els millors productes de perruqueria: Schwarzkopf i Sebastian i molts més junt amb un acurat assessorament personalitzat.

EasyCut Girona

c/ Francesc Ciurana, 19 baixos,

17003 Girona

www.easycut.es

El descompte està disponible a 1 ubicacions

Comentaris