Selecciona la teva opció

60% Girona10 - Massatge Neurosedant Slow Go

 • Desconnecta i deixa't emportar per sensacions de bentestar per combatre el teu estrés diari--

     

10€

Valor 25 €
Dte. 60%
Preu final 10 €
S'ha exhaurit

2017-01-29
13:30:00

 
Scandinavia Wellness Girona i GiroVal.cat t'ofereixen una oferta única a Girona aprofitant el Girona10
 
1 sessió de massatge neurosedant Slow Go de 30 minuts de duració per tant sols 10€

Detalls del GiroVal

Condicions

 • Massatge Neurosedant o massatge relaxant actua sobre els sistemes muscular, circulatori, sistema limfàtic, nerviós i energètic per reequilibrar i regular l’organisme.

  Va dirigit a persones que volen connectar amb el seu cos, relaxar-se i alleujar tensions i dolors. Massatge Neurosedant és un regal per a un mateix, una estona per sentir-se bé. Entrarà amb una visió i sortirà amb un altre.


  El Massatge Neurosedant – relaxant o antiestrès t’ajuda a alleujar les conseqüències d’una situació d’estrès, aconseguint alliberar una gran part de les tensions acumulades i augmentar, per tant, el teu rendiment en l’àmbit físic i metal.

  Els seus beneficis són calmar dolors com d’esquena, afavorir la circulació sanguínia ajudar a relaxar la ment i el cos, afavorir el descans profund, reduir l’estrès millorant la qualitat del son, desinflamació de cames i peus inflats.

  Què són els massatges neurosedants o relaxants?
  Els massatges neurosedants són un tipus de tractament manual que s’aplica en forma ferma i progressiva a fi de descarregar la tensió acumulada sobre el cos i calmar la ment.

  Ideats originalment amb el propòsit de relaxar els músculs, els massatges relaxants igual que altres tractaments manuals, desenvolupen diferents moviments tècnics i maniobres harmòniques, a efecte que estimuli físicament a l’organisme i sorgeixin en ell reaccions benèfiques del tipus muscular, biològic, metabòlic i fins psicològic.

  El massatge relaxant és un procediment extern, natural i relaxat, sense efectes secundaris, que s’aplica per mitjà de les mans i avantbraços, sense l’auxili d’aparells, però sí amb l’ajuda d’oli essencials i cremes, dins d’una atmosfera que convida a la tranquil·litat, a Scandinavia ens ajudarem dels colors i les olors per cromoteràpia i aeroteràpia mitjançant als humidificadors.

  A través dels tractaments relaxants el terapeuta expert valora, a través de la palpació, el grau de tensió psico-física que afecta el pacient i aplica, mitjançant la pressió mecànica de les mans, la seguretat i confort requerits.

  A diferència d’altres tipus de massatge, com els mecànics, fisiològics, preventius, terapèutics, estètics, esportius, entre altres, els massatges relaxants estan indicats per a les persones que experimenten episodis d’estrès, en qualssevol de les seves manifestacions, així com per a aquells que vulguin experimentar un estat de benestar, després que l’evidència empírica ha demostrat que rebre’ls periòdicament afavoreix la salut.

  L’única alternativa al desig d’experimentar un estat de pau enfront de les pressions de la vida quotidiana, els massatges relaxants són una poderosa eina antiestrès que regala tranquil·litat i descans a l’ésser humà, a més dels seus coneguts efectes a favor de la circulació, calmar els nervis i aclarir la ment.

  Vine a desconnectar del dia a dia. Para’t per agafar consciència i pensa per una estona en tu, mima’t, cuida’t i deixa mimar i cuidar.

  Equilibra cos i ment el teu moment al teu espai.

 • Com utilitzo el meu Giroval?
 •  
 • Concertar cita trucant per telèfon al 972.427.286 i agafar hora quan hagis rebut el GiroVal al teu correu electrònic (imprescindible fer saber que disposes d' un Giroval)
 • Màxim 1 val per persona i regala tants com vulguis.
 •  
 • Quan puc utilitzar el meu Giroval?
 •  
 • L' horari es de 10:00 a 20:00 de dilluns a divendres i dissabtes de 10:00 a 14:00 
 • Reserva cita prèvia després de la compra del val  al 972.427.286
 • Important fer saber que disposes d' un giroval
 •  
 • Caducitat del val: 28 de Febrer del 2017.

Destaquem

Scandinavia és un espai exclusiu de benestar, on refer-se del dia a dia i recarregar la seva vitalitat.

En un esforç constant per aconseguir la qualitat de vida dels nostres clients a qualsevol edat, Scandinavia té una visió holística i personalitzada de cada cas (física, mental i emocional).

Oferim els últims avenços en tecnologia estètica, serveis paramèdics i altres que fomenten la salut, en alguns casos amb orígens mil·lenaris, per combatre el pas del temps, millorar les seves emocions i promoure el seu benestar.

Scandinavia Girona

Telf. 972 427 286

C/ Francesc Ciurana, 22, entresòl 1a.

17002 GIRONA 

www.scandinaviagirona.com

El descompte està disponible a 1 ubicacions

Comentaris