Preguntes Freqüents

GIROVAL AL TEU CORREU

-Com puc rebre els descomptes de GiroVal al meu correu?

Entra a www.GiroVal.cat, escriu la teva adreça de correu electrònic i escull la teva ciutat. Rebràs 3 cops per setmana el nostre newsletter amb els nous descomptes de GiroVal.

-Com puc donar-me de baixa del servei de correu?

Et pots donar de baixa al mateix newsletter, clicant en l’enllaç “dóna’t de baixa de la llista”. Amb aquest pas realitzat ja no rebràs més correus amb descomptes de GiroVal.

-Com puc canviar la ciutat de preferència del correu diari?

Pots modificar les teves preferències clicant a l’enllaç “actualitza les teves preferències de subscripció” que trobaràs al final de la newsletter diària.

 

REGISTRE A GIROVAL

-Què significa registrar-se a GiroVal?

Que et crees un perfil d’usuari al web per tal de poder comprar. En aquest perfil hauràs d’indicar el nom, correu electrònic i contrasenya.

-Té algun cost registrar-se a GiroVal?

No, registrar-se és totalment gratuït!

-Com em puc registrar a GiroVal?

Accediràs al formulari de registre clicant al botó “Registra’t” que trobaràs al menú superior dret del web. Un cop registrat, ja podràs comprar els nostres descomptes.

-Si ja estic registrat, com puc accedir al meu compte?

Entra a www.GiroVal.catamb el teu usuari i contrasenya

-Què faig si no recordo la contrasenya?

Just al costat del camp on has d’escriure la teva contrasenya trobaràs un botó que diu “Has oblidat la contrasenya?”. Indica el teu correu electrònic i a continuació rebràs en el teu mail un enllaç per tal que puguis tornar a generar una nova contrasenya.

 

COMPRAR UN DESCOMPTE A GIROVAL

-Què és un GiroVal?

Un GiroVal és un val de descompte que rebràs al teu correu electrònic quan hagis comprat una oferta, i que hauràs de lliurar a l’establiment per tal de gaudir del servei adquirit.

-Com puc comprar?

Per  poder comprar has d’estar registrat al nostre portal (veure apartat “Registrar-se a GiroVal”).

1. Identifica’t clicant al botó “Entra” del menú superior.

2. Accedeix a la pàgina del descompte i fes clic a “Compra’l ara”

3. Escull el número de GiroVals que vulguis comprar.

4. Paga amb la teva targeta de crèdit o dèbit (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro).

5. Gaudeix del teu GiroVal quan tu vulguis, dins el termini que veuràs a les condicions!

-He fet una compra i per error he esborrat el correu amb el GiroVal, què he de fer?

Pots veure els GiroVals comprats i imprimir-los tantes vegades com vulguis, des de la teva àrea de client del portal. Per accedir-hi només clicar el botó “Entra” del menú superior, i un cop t’hagis identificat, clicar al menú “El meu compte” i al submenú “Els meus GiroVals”.

-He de bescanviar el GiroVal el dia que el compro?

No, pots gaudir-los en els establiments quan tu vulguis, dins el termini previst que indiquen les condicions del GiroVal.

-Com he d’utilitzar el GiroVal?

És molt senzill, només has d’imprimir el GiroVal, trucar a l’establiment per acordar el dia del servei i portar-lo el dia acordat.

-Com puc aconseguir saldo per comprar GiroVals?

Aconseguiràs 5€ de saldo quan convidis a un amic i ell faci una compra a GiroVal.  Per fer-ho, has de compartir el teu enllaç personal que trobaràs a l’apartat “convida a un amic”. És la nostra manera d’agrair-te que facis que més gent ens conegui.

-Com puc utilitzar el saldo del meu compte?

Quan facis una compra se’t descomptarà automàticament el teu saldo de l’import total a pagar.

 

ALTRES PREGUNTES

-Com puc promocionar el meu establiment?

Pots omplir el formulari “Promociona el teu negoci” que trobaràs al peu del portal, enviar-nos un correu electrònic amb la teva proposta a direccio@giroval.cat o trucar-nos directament al telèfon 872 26 41 43.

-És segur GiroVal?

És del tot segur. Quan fas una compra, accedeixes a la passarel·la de pagament del Banc de Sabadell.  En cap moment ni GiroVal ni altres persones tenen accés a les teves dades.

-Quan arribarà GiroVal al meu municipi?

Ben aviat GiroVal oferirà descomptes del teu municipi. Ajuda’ns a que la gent ens conegui i hi haurà més i millors descomptes arreu de les comarques gironines!