Condicions d'Ùs

La utilització dels serveis o la contractació de productes a http://www.giroval.cat suposen l'acceptació dels següents Termes Generals d'Ús:

1. ACCEPTACIÓ I DISPONIBILITAT DELS TERMES GENERALS D'ÚS

Mitjançant l'acceptació d'aquest contracte, vostè declara:

a. Que és una persona major d'edat i amb capacitat per a contractar,

b. Que ha llegit i accepta els presents Termes Generals d'ús.

Aquests Termes Generals d'Usos, regulen la relació jurídica que emana dels processos de contractació realitzats entre els usuaris-clients de la pàgina Web ubicada a la URL http://www.giroval.cat propietat de Giroval Web SL (D'ara endavant: GiroVal). Els Usuaris-Clients accepten les Condicions Generals d'ús des de l'instant que utilitzin contractin o adquireixin qualsevol producte. Aquest document pot ser imprès i emmagatzemat pels Usuaris-Clients. GiroVal posa a disposició d'aquests, l'adreça de correu electrònic direccio@giroval.cat, per tal de consultar qualsevol dubte sobre els Termes Generals d'Ús

2. NORMES APLICABLES

Els presents Termes Generals d'Usos, estan subjectes al que disposa a la Llei 7/1998, de 13 d'abril, sobre Condicions Generals de Contractació, al Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, que va aprovar la Llei de Consumidors i Usuaris, al Reial Decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, pel qual es regula la Contractació Telefònica o Electrònica amb condicions generals, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista, ia la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

3. MODIFICACIÓ DELS TERMES GENERALS D'ÚS

GiroVal podrà modificar les Condicions Generals d'Ús notificant als Usuaris-Clients amb antelació suficient, per tal de millorar els serveis i productes oferts a través de Giroval. Mitjançant la modificació dels Termes Generals d'Ús exposades a la pàgina web de GiroVal, s'entendrà per complert aquest deure de notificació.

En tot cas, els termes generals d'ús aquí continguts tenen caràcter obligatori i vinculant; qualsevol persona que no accepti aquests termes s'ha d'abstenir d'utilitzar el portal i / o els serveis de GiroVal.

Aquests termes generals d'ús no creen cap contracte de societat, de mandat, de franquícia, o relació laboral entre GiroVal i els Usuaris-Clients.


GiroVal es reserva el dret de rebutjar qualsevol sol·licitud de registre o de cancel·lar un registre prèviament acceptat, sense que estigui obligat a comunicar o exposar les raons d'aquesta decisió i sense que això generi algun dret a indemnització o rescabalament.

4. DESCRIPCIÓ DELS SERVEIS

GiroVal és una plataforma basada en les noves xarxes socials, que ofereix diàriament als seus membres una oferta atractiva per realitzar alguna cosa divertida o comprar un servei o producte de moda a la teva ciutat.

GiroVal realitza cada dia una campanya de correu electrònic als seus subscriptors amb una oferta imbatible per gaudir d'un producte o servei d'un dels nostres comerços associats: restaurants, esdeveniments, bellesa i cura personal, activitats, serveis, etc.

GiroVal ofereix als consumidors immillorables ofertes gràcies a l'impacte de les xarxes socials i la curta durada per comprar de cada oferta. Només un dia per compra però fins a 6 mesos per utilitzar el teu tiquet.

El model de campanya de màrqueting que expira diàriament per norma general genera un gran nombre de vendes en un curt espai de temps. Els seguidors de GiroVal remeten i recomanen l'oferta als seus amics a través de les xarxes socials, generant un gran volum de vendes i una gran notorietat per als nostres comerços associats.

o Registre

Per poder gaudir d'aquests avantatges simplement apunta't a GiroVal inscrivint teu correu electrònic perquè puguem enviar ofertes amb descomptes increïbles.

Així mateix pots crear el teu compte a través del formulari "Crea teu Compte", de forma totalment gratuïta per gestionar el teu crèdit i les compres, és obligatori completar el Formulari en tots els seus camps per poder utilitzar els serveis que ofereix Giroval. La informació o dades personals registrades en cadascun dels camps del formulari han de ser exactes, precisos i veritables, addicionalment, el participant assumeix el compromís de mantenir actualitzada la seva informació a "El meu compte".
GiroVal, no es responsabilitza per la veracitat de la informació lliurada pels usuaris clients. Els Usuaris-Clients (proveïdors i compradors) garanteixen i responen, en qualsevol cas, per la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals ingressats. La informació i les dades personals seran utilitzades exclusivament per GiroVal per identificar l'usuari-client i classificar el seu perfil per tal d'oferir una millor atenció.

Un cop t'hagis registrat l'Usuari-client accedirà a "El meu compte" mitjançant l'ingrés del seu usuari i contrasenya. El Compte és personal, única i intransferible, i està prohibit que un mateix usuari-client registri o posseeixi més d'un compte. En cas que GiroVal detecti diferents Comptes que continguin dades coincidents o relacionats a un mateix usuari-client, pot inhabilitar totes o algunes d'aquestes. L'usuari-client serà responsable per totes les operacions efectuades a "El meu compte", ja que l'accés a aquesta està restringit amb l'ús del seu usuari i contrasenya, de coneixement exclusiu de l'Usuari-Client.
L'Usuari-Client es compromet a notificar a Giroval de forma immediata i per mitjà idoni, qualsevol ús no autoritzat de "El meu compte", així com l'ingrés per tercers no autoritzats a la mateixa. S'aclareix que està prohibida la venda, cessió o transferència del Compte sota cap títol.

GiroVal es reserva el dret de rebutjar qualsevol sol·licitud de registre o de cancel·lar un registre prèviament acceptat, sense que estigui obligat a comunicar o exposar les raons d'aquesta decisió i sense que això generi algun dret a indemnització o rescabalament.

o Oferta del dia

Cada dia hi ha noves ofertes que tenen una caducitat de 24/48 hores. Per accedir a les ofertes del dia només has de fer clic al botó "Comprar ara" al costat de l'oferta i comprar el "tiquet". Al moment de comprar l'oferta, rebràs un "tiquet imprimible" al teu email i el vostre compte d'usuari que podràs utilitzar en el local o comerç en qüestió quan vulguis. El mateix tiquet conté informació de quina és la data caducitat, que sol estar al voltant dels sis mesos.

o Oferta en banners

Els preus que s'anuncien a les nostres promocions i banners equivalen al màxim descompte que ha tingut la venda d'un determinat producte o servei, raó per la qual, el preu aparegut és merament referencial.

Els preus que, habitualment, apareixen en les nostres promocions són els vigents mentre hi hagi estoc de mercaderies.

o Regala’l a un amistat

Pots regalar les ofertes d'un dia a un amic, només has de fer clic al botó "Regala’l a un amic" que apareixen al costat de les ofertes del dia. El crèdit disponible ho pots aplicar en qualsevol de les nostres campanyes amb un màxim d'un crèdit de 5 euros per compra, sempre que es compleixin les condicions específiques de l'apartat "El teu Crèdit GiroVal". Has d'indicar a l'apartat "Regal per" el nom, el mail de l'amic i el text del missatge que rebrà. Seguidament has de fer un clic a l'apartat "Comprar", on has d'indicar les dades de la targeta de crèdit. El teu tiquet es pot utilitzar per la persona que tu vulguis.

o Treball Campus

GiroVal realitza cada dia una campanya d'email als seus subscriptors amb ofertes imbatibles per gaudir de productes o serveis dels nostres comerços associats: restaurants, esdeveniments, bellesa i cura personal, activitats, serveis, etc.

El model de campanya de màrqueting que expira diàriament per norma general genera un gran nombre de vendes en un curt espai de temps. Els seguidors de GiroVal remeten i recomanen les ofertes als seus amics a través de les xarxes socials, generant un gran volum de vendes i una gran notorietat per als nostres comerços associats.

Per conèixer les millors ofertes de productes i serveis que puguin interessar als usuaris-clients de GiroVal pots contactar emplenat el formulari de contacta'ns a l'apartat "Treball Campus".

o Recomana GiroVal

Per recomanar GiroVal has d'iniciar sessió o activar el teu compte GiroVal per poder compartir amb els teus amics. Podràs comprovar en tot moment l'evolució dels teus amics recomanats registrant i accedint al teu compte. Guanyaràs un crèdit de 5 euros per cada amic que s'apunti quan aquest realitzi la seva primera compra. A més, el teu amic rebrà també un regal de 5 euros de la teva part.
Podràs importar de manera automàtica els teus contactes de Facebook, Gmail, Hotmail, yahoo i altres operadors, escrivint les seves adreces de correu electrònic de forma manual en l'apartat "Recomana Giroval als teus amics" i enviar-los un correu electrònic des del teu adreça de correu amb un enllaç que associem al teu compte.

Quan un usuari-client recomani GiroVal a un amic ho farà directament des de la seva pròpia adreça de correu electrònic facilitant únicament i exclusiva GiroVal l'accés a la seva pàgina web mitjançant l'enllaç "Comparteix" Serà el mateix Usuari-Client qui respongui davant qualsevol possible responsabilitat derivada d'aquesta recomanació. GiroVal no tindrà cap responsabilitat ja que són els propis Usuaris-Clients qui realitzen les recomanacions.

o El teu crèdit GiroVal

Pots acumular diferents tipus de crèdit al teu compte GiroVal:

- El Crèdit GiroVal. El aconsegueixes quan et registres, a través de recomanacions d'amics i per compensacions. Condicions d'ús: Són d'un sol ús, es poden utilitzar en compres superiors al doble del valor del crèdit utilitzat i caduquen als 30 dies.

- Crèdit de Xec Regal. És el que aconsegueixes quan GiroVal et obsequia amb un xec de crèdit per participar en una promoció. Condicions d'ús: Són d'un sol ús i es poden utilitzar en compres superiors al doble del valor del crèdit utilitzat. La caducitat s'ajustarà a les condicions particulars de la promoció amb un màxim de 30 dies.

- Crèdit per Devolucions. Amb una devolució de compra, s'afegeix al teu compte l'import de la compra o del pla que has tornat. Condicions d'ús: pots utilitzar-los en més d'una compra fins que gastis tot el crèdit, no requereixen un import mínim de compra i tenen caducitat de 1 any.

- GiroCard. L’aconsegueixes quan compres Targetes de Crèdit GiroVal o Targetes GiroSurprise. Condicions d'ús: pots utilitzar-los en més d'una compra fins que gastis tot el crèdit, no requereixen un import mínim de compra, i tindrà una caducitat que s’ajustarà a les condicions particulars d'aquesta oferta.

- Crèdit acumulat març 2012. És el que tenies al teu compte abans que el nou sistema de crèdit estigués disponible (Març 2012). Condicions d'ús: pots utilitzar-los en més d'una compra fins que gastis tot el crèdit I no requereixen un import mínim de compra. La caducitat està subjecta als terminis establerts per Giroval especificats al teu compte personal.

o Concursos

GiroVal pot realitzar concursos al nostre lloc. La participació en aquests concursos és completament voluntària. Les dades sol·licitades poden incloure informació personal identificable. En participar, accepta tots els termes i condicions, que s'especificaran clarament en les normes.

5. FORMA D'ENVIAMENT

En finalitzar la compra, t'enviarem un val per correu electrònic. Quan vulguis usar-lo, només hauràs de lliurar en el comerç ofertant.

6. DEVOLUCIONS

El titular del bo o cupó té dret que GiroVal li reintegri l'import abonat en un termini no superior a 10 dies hàbils des de la data del pagament. Aquest reintegrament d'efectiu cal mitjançant correu electrònic a direccio@giroval.cat. Passat aquest termini, el titular del bo o cupó no tindrà dret al reintegrament.
Ara bé, aquesta opció de reintegrament no és aplicable en el cas de venda d'entrades per a espectacles, com a Giroval Web, SL no és l'entitat venedora ni distribuïdora, sinó que amb aquest sistema només pretén facilitar al promotor i al públic en general l'adquisició d'aquestes entrades a preus interessants i competitius.

Sense perjudici d'això, en cas que el titular no canviï el seu bo o cupó abans de la data de caducitat indicada en el tiquet rebut, aquest es considerarà caducat, no és possible la bescanvi, en aquest cas el titular del bo o cupó no tindrà dret, en cap cas, al reintegrament de l'import abonat.

7. FORMA DE PAGAMENT I SEGURETAT

Pots pagar amb targeta de crèdit amb total seguretat. El nostre servidor utilitza tecnologia d'encriptació SSL i tota l'operació de cobrament es realitza a través de la plataforma de cobrament segura de Banco Popular. Assegurant així la privacitat i confidencialitat de les dades aportades.
La tecnologia d'encriptació SSL (Secure Socket Layer) permet que es transmetin de forma segura totes les dades personals sol·licitades en una transacció, com el nom, l'adreça o el número de targeta de crèdit. L'encriptació és la codificació de dades de manera que només els involucrats en una transacció puguin interpretar-los. L'encriptació evita que individus aliens interceptin les transaccions i puguin conèixer el contingut.

En cas d'haver facturat càrrecs que no haguessin correspost, l'Usuari-Client comprador haurà de comunicar amb GiroVal a través de l'adreça de correu direccio@giroval.cat, per resoldre aquesta qüestió.


8. OBLIGACIONS DELS USUARIS-CLIENTS

o Obligacions de l'Usuari-Client comprador

És obligació de l'usuari-client comprador registrar-se prèviament amb èxit en Giroval.cat, per tenir accés i participar activament en GiroVal.

L'Usuari-Client comprador pot establir una o diverses sol · licituds de compra de productes o serveis oferts en GiroVal.

La confirmació de l'ordre de compra indica que l'Usuari-Client comprador accepta les especificacions i característiques del bé, producte o servei ofert. Igualment, que s'obliga segons les condicions de venda incloses en la descripció del bé, producte o servei en la mesura que aquestes no infringeixin les lleis o els Termes Generals d'Usos i altres polítiques de GiroVal.

o Obligacions de l'Usuari-Client Proveïdor

Un cop cancel·lat el pagament respectiu del bé, producte o servei, l'Usuari-Client proveïdor ha confirmar la data de lliurament i fer el lliurament satisfactòria del bé, producte o servei a l'Usuari-Client Proveïdor.
Igualment, és responsabilitat de l'Usuari-Client Proveïdor complir amb les condicions de la venda, les característiques i especificacions dels productes i serveis oferts, com també que les garanties siguin atorgades quan es requereixin.


9. PROHIBICIONS

Els Usuaris-Clients de GiroVal no podran:

0. Estar registrats sense abans haver acceptat els Termes Generals d'Ús de GiroVal.

1. Estar registrats amb més d'una contrasenya o correu electrònic.

2. Confirmar una ordre de compra quan no es tingui la certesa que realitzaran en realitat la compra, per mitjà de la cancel·lació corresponent; aquesta acció interromp el bon funcionament del Sistema i va en detriment dels beneficis per als altres Usuaris-Clients.

10. PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de GiroVal, amb la finalitat de prestar i oferir els nostres serveis, mitjançant el lliurament de la adreça de correu electrònic o altres dades personals, requisit necessari per a la contractació de certs serveis, els Usuaris Clients donen el seu permís perquè aquestes adreces siguin tractades i, a més, utilitzades per enviar comunicacions comercials de promoció o publicitat dels serveis i productes oferts per GiroVal . Els usuaris clients que facilitin les seves dades de caràcter personal, presten el seu consentiment exprés perquè puguin ser comunicats per a la seva utilització a les empreses del grup GiroVal per a la realització d'activitats pròpies del seu objecte social en el sector d'oci. Els usuaris queden informats que aquesta comunicació es pot produir en el mateix moment en que proporcionen les dades a GiroVal.

Giroval.cat posa a disposició dels Usuaris Clients l'adreça de correu electrònic direccio@giroval.cat perquè aquests revoquin el consentiment donat. Així com l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició garantits per la legislació vigent.

GiroVal declara que compleix la normativa vigent respecte a la protecció de dades, en particular la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, que desenvolupa l'esmentada llei orgànica.

11. PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

Els continguts subministrats per GiroVal estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de GiroVal o de les persones físiques o jurídiques que s'informi. Mitjançant l'adquisició d'un producte o servei, GiroVal no confereix a l'adquirent cap dret d'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquest, reservant GiroVal tots aquests drets. La cessió dels citats drets precisarà el previ consentiment per escrit del titular dels mateixos, de manera que el client no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts.
La propietat intel·lectual s'estén, a més del contingut inclòs a GiroVal, als seus gràfics, logotips, dissenys, imatges i codis font utilitzats per a la seva programació.

GiroVal ha obtingut la Informació i els materials inclosos a la web de fonts considerades com fiables i, si bé s'han pres mesures raonables per assegurar-se que la informació continguda sigui la correcte, GiroVal no pot garantir que en tot moment i circumstància aquesta informació sigui exacta, completa, actualitzada i, conseqüentment, no ha de confiar en ella com si ho fos. GiroVal declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la Informació continguda a les pàgines d'aquesta web.
GiroVal es reserva la facultat de modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d'aquesta, sense necessitat de previ avís. Aquesta, en cap cas, assumeix responsabilitat com a conseqüència de la incorrecta utilització de la web que pugui fer l 'usuari, tant de la informació com dels serveis inclosos.

En cap cas GiroVal, les seves sucursals i / o centres adscrits, els seus directors i / o empleats i, en general, el personal autoritzat serà responsable de qualsevol tipus de perjudici, pèrdues, reclamacions o despeses de cap tipus, tant si procedeixen , directament o indirectament, l'ús i / o difusió de la web o de la informació adquirida o accedida per a través d'aquesta, o dels seus virus informàtics, de fallades operatives o d'interrupcions en el servei o transmissió o de fallades en la línia en l'ús de la web, tant per connexió directa com per vincle o altre mitjà, constituint amb caràcter general legals un avís a qualsevol usuari de que aquestes possibilitats i actes puguin ocórrer.


Aquesta web és propietat de GiroVal Els drets de Propietat Intel·lectual i d'explotació i reproducció d'aquesta web, de les seves pàgines, pantalles, la informació que contenen, la seva aparença i disseny, així com els vincles ("hiperlinks") que s'estableixin des ella a altres pàgines web de qualsevol centre adscrits i / o dominada de GiroVal, són propietat exclusiva d'aquesta, tret que expressament s'especifiqui altra cosa. Qualsevol denominació, disseny i / o logotip, així com qualsevol producte o servei oferts i reflectits en aquesta pàgina web, són marques degudament registrades per GiroVal, per les seves societats filials i / o dominades per tercers. Qualsevol ús indegut de les mateixes per persones diferents del seu legítim titular i sense el consentiment exprés i inequívoc per part d'aquest podrà ser denunciat i perseguit a través de tots els mitjans legals existents en l'Ordenament Jurídic espanyol i / o comunitari.

Els drets de propietat intel·lectual i marques de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a aquesta pàgina, no essent responsabilitat de GiroVal l'ús que l'usuari pugui portar a terme al respecte, recaient la responsabilitat exclusiva en la seva persona.
Només per a ús personal i privat es permet descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d'aquesta web. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertiments d'aquesta web sense la prèvia autorització per escrit de GiroVal.

12. ENLLAÇOS A ALTRES LLOCS D'INTERNET

Les pàgines d'Internet de Giroval poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per tant, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Giroval o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de tenir el consentiment exprés de Giroval.

13. COOKIES

En algunes ocasions, aquesta web utilitza "Cookies", és a dir, petits fitxers de dades que es generen en l'ordinador de l'usuari i que permeten obtenir la següent Informació:

0. Data i hora de l'última vegada que l'usuari-client visitar la web;

1. Disseny i continguts que l'usuari-client va escollir en la seva primera visita a la web;
2. Elements de seguretat que intervenen en el control d'accés a les àrees restringides i
3. Altres circumstàncies anàlogues.

L'usuari-client té l'opció d'impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció al seu programa navegador. No obstant això, GiroVal no es responsabilitza que la desactivació de les mateixes impedeixi el bon funcionament de la pàgina web.14. RESPONSABILITATS

GiroVal només posa a disposició dels Usuaris-Clients un espai virtual que permet mitjançar entre Usuaris-Clients (compradors i proveïdors) en la compra-venda d'un bé, producte o servei. GiroVal no és el propietari dels productes o serveis oferts, no té possessió d'ells. GiroVal intervé en el perfeccionament de les operacions realitzades entre els usuaris-clients (compradors i proveïdors), però no es fa responsable directe de l'existència, qualitat, quantitat, estat, integritat dels béns, productes o serveis. Cada Usuari-Client Proveïdor o fabricant coneix i accepta ser l'exclusiu responsable per les ofertes dels productes o serveis.

En cas que els Usuaris-Clients Compradors iniciïn qualsevol tipus de reclam sobre el bé, producte i / o servei, aquests reclams o accions eximeixen de tota responsabilitat a GiroVal, el seu gerent, directius, operaris, representants i apoderats.

GiroVal, dins de les seves polítiques per a l'admissió dels seus Usuaris-Clients Proveïdors, precisa de la integritat, honestedat, responsabilitat social i solidesa moral de cada un d'ells, com també de la qualitat dels seus productes i serveis.

15. INDEMNITZACIÓ

Els Usuaris-Clients mantindran indemne a GiroVal, els seus directius, administradors, representants i empleats, per qualsevol reclam o demanda de tercers relacionats amb les activitats promogudes dins el Portal Web o per l'incompliment dels Termes Generals d'ús i altres polítiques que s'entenen incorporades al present o per la violació de qualsevol llei o drets de tercers.

16. NUL ·LITAT I INEFICÀCIA DE LES CLÀUSULES

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes Condicions Generals d'Ús fos declarada, totalment o parcialment, nul · la o ineficaç, aquesta nul·litat o ineficàcia afectarà només a aquesta disposició a la part d'aquesta que resulti nul·la o ineficaç, subsistint les Condicions Generals d'Usos en tota la resta, la disposició, o la part de la mateixa que resultés afectada, per no posada.

17. NOTIFICACIONS

Totes les notificacions, requeriments, peticions i altres comunicacions que hagin d'efectuar per les parts en relació amb els presents Termes Generals d'Usos, s'hauran de fer per escrit i s'entendrà que han estat degudament realitzades quan s'hagin entregat en mà o trameses per correu ordinari al domicili de l'altra part o al correu electrònic d'aquesta, o bé a qualsevol altre domicili o correu electrònic que a aquests efectes cada part pugui indicar a l'altra.

18. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

Els presents Termes Generals d'Ús es regiran i interpretaran d'acord amb les Lleis d'Espanya.

Politica de Privacitat | Condicions d'Ùs | Copyright © 2022 Giroval. Tots el Drets Reservats.